Bestyrelsen i M3 User Group Denmark glæder sig til at byde velkommen til årsmødet 2024, som vil byde på masser af ny viden, inspiration og networking - i år med temaet Artificial Intelligence (AI), som vil være centralt emne for flere af årets programpunkter.

Årsmødet 2024 finder sted den 17.-18. april i dejlige rammer på Hotel Svendborg. Her kan du blandt andet blive klogere på, hvordan jeres virksomhed realiserer værdi med AI, når Magnus Glader fra Columbus kommer og holder indlæg med eksempler fra forskellige produktionsvirksomheder. Vær også med, når Vignesh Subramanian fra Infor fortæller om praktisk anvendelse af AI og Machine Learning, og glæd dig til at høre serieinvestor Christian Arnstedt, når han lægger vejen forbi konferencen med foredraget "Datadrevet strategi - brug data og AI til at styre din forretning".

 

Christian-Arnstedt-presse2.jpg

Christian Arnstedt (pressefoto)

I takt med at virksomheder bliver mere og mere digitaliserede, får vi mere data – og dermed viden – til rådighed. Den data er vigtig viden for at styre en forretning. I foredraget kommer Christian Arnstedt ind på, hvordan han bruger data til at træffe bedre forretningsbeslutninger i de virksomheder, han arbejder med. Han fortæller bl.a. om, hvilke datapunkter han kigger på, når han skal vurdere en forretningsmodel i forbindelse med overvejelser omkring at investere i en virksomhed eller starte et nyt forretningsben. Bliv også klogere på, hvordan Christian bruger AI i sin hverdag.

- One Decision, foredragsbureau

Christian Arnstedt er co-founder og CEO i Blazar Capital og desuden kendt fra flere sæsoner af tv-programmet Løvens Hule.

På programmet er der også breakout sessioner, hvor M3UG’s ERFA-grupper mødes til en aktiv workshop under overskriften AI + menneskelig intelligens og erfaring = øget udbytte af netværk. Rikke Hartmann Bossen, som er gruppernes facilitator, vil stå i spidsen for workshoppen, hvor ERFA-grupperne kan diskutere i mindre grupper, samle tanker og videndele undervejs. Rikke siger om workshoppen: ”Temaet AI er stadig primært machine learning, men det udvikler sig. Dit netværk er din intelligente, erfarne og menneskelige ’AI’. Send et spørgsmål til dem, og du vil få kvalificerede svar”.

Aftenunderholdningen på konferencens første dag er lagt i hænderne på den britiske standupkomiker Conrad Molden, som har boet i Danmark i over ti år. Conrad elsker Danmark på godt og ondt, og det kommer for alvor til udtryk, når han indtager scenen, hvor han deler ud af hans syn på Danmark, danskere og hele vores hyggekultur. Underholdningen foregår på engelsk, men mange udtryk fra det danske sprog vil med garanti blive taget under kærlig behandling undervejs.

Er du medlem af brugerforeningen, har du fået invitationen direkte i din e-mail, og du kan også tilmelde dig med det samme lige HER. //TILMELDINGEN ER NU LUKKET

Sæt kryds i kalenderen den 17.-18. april 2024! 

Hent det komplette program med uddybende beskrivelser af indlæg nedenfor:

 

M3ug button tilmeld small     M3ug button invitation small     M3ug button program small

 

 

Konferencepriser

For M3 User Groups medlemmer:

16. april overnatning kr. 1.200, - pr. deltager

17. april dag kr. 1.895, - pr. deltager

17. april middag kr. 500,- pr. deltager

17. april overnatning kr. 1.200, - pr. deltager

18. april dag kr. 1.895, - pr. deltager

17.-18. april hele arr. Inkl. 1 overnatning kr. 3.200, - pr. deltager

Ikke medlemmer af M3 User Group:

16. april overnatning kr. 1.300, - pr. deltager

17. april dag kr. 3.250, - pr. deltager

17. april middag kr. 1.200, - pr. deltager

17. april overnatning kr. 1.300, - pr. deltager

18. april dag kr. 3.250, - pr. deltager

17.-18. april hele arr. Inkl. 1 overnatning kr. 6.500, - pr. deltager 

 

Hotel Svendborg

Hotel Svendborg. Foto: Hotel Svendborg